Galentine’s Day. 13 хороших подарунків у день жіночої дружби

Posted by Galyna Gonta on

До виходу серіалу «Парки та зони відпочинку» у 2009 році, такого свята, як Galentine’s Day, не існувало. Історія почалася з того, що в одному з епізодів, а саме в серії «День святого Валентина», героїня Леслі розповіла, як 13 лютого вона класно провела час зі своїми подругами, аби відсвяткувати їхню дружбу. Як каже Леслі: «Ми залишаємо своїх чоловіків і хлопців удома та відриваємося. Жінки святкують із жінками».

Після виходу серіалу цю ідею підхопили, і дівчата почали святкувати день жіночої дружби. І не дарма: учені Оксфордського університету провели дослідження, згідно з яким жінки, які збираються зі своїми подругами принаймні двічі на тиждень, відчувають менше тривоги й навіть мають краще фізичне здоров’я.

Незалежно від того, святкуєте ви 13 лютого Galentine’s Day чи ні, близькій людині завжди приємно зробити подарунок, особливо, якщо це ваша найкраща подруга, з якою пережили всі печалі й радощі.

Ми підготували 13 ідей, щоб ще раз нагадати вашим подругам, наскільки ви піклуєтеся про них, і щоб був додатковий хороший привід зустрітися.